Welkom bij PS Sport!

(De CBreeze)

Hierbij introduceren wij het coolste accessoire voor de Concept2 roeier.  (tm*).

Gebruik nu uw eigen energie voor uw eigen verkoelende briesje.

 Laat de luchtstroom met zijn verkoelende werking niet meer zinloos verloren gaan.

 

(Normale luchtstroom)                 (CBreeze luchtstroom)               (14? ventilator op hoge stand)

 Veroorzaakt een grotere luchtstroom dan een 14? ventilator en gebruikt geen electriciteit.


Select Color

Click button to order.      Cookies?

$44.95 (US) ea.** (+Shipping)  PayPal


Vragen:

Hoe lang duurt het de CBreeze de installeren? De eerste keer een paar minuten, met enige oefening ongeveer een minuut.

 Heb ik gereedschap nodig? Je hebt geen gereedschap nodig, alleen je handen zijn voldoende om de CBreeze  te installeren.

 Waarom is de CBreeze beter dan mijn ventilator? De CBreeze  werkt zonder elektriciteit en is dus milieuvriendelijk en je kunt hem overal naar meenemen, dus ook naar je sportschool.

 Ik produceer ongeveer 100 watt wanneer ik roei, is dat genoeg om me te koelen? Ja, ik heb het tot 50 watt naar beneden getest en er was nog steeds een verkoelend briesje, de luchtstroom op de foto is bij een snelheid van 2:30/500m (100 watt).

 Kan ik de luchtstroom sturen? Ja, wanneer je de CBreeze  over de parameter (kast) van de ventilator heen en weer schuift kun je de luchtstroom zelf richten naar je eigen voorkeur en in de winter zelfs helemaal zo richten dat niemand anders er last van heeft zoals bijvoorbeeld in een sportschool soms het geval is.

 Maakt de CBreeze me sneller? Alleen samen met een gestructureerd trainingsschema. Door de verkoelende werking van de CBreeze  kun je wellicht je trainingstijd wat uitbreiden wat je duurvermogen ten goede komt. (De marketinggasten zeiden: ? Zeg gewoon ja?).

 Wordt het ergometeren gemakkelijker of zwaarder? Als je het soms gewoon warm hebt, zou ik zeggen gemakkelijker of minimaal een plezieriger kwelling. Het briesje van de CBreeze  is gewoon lekker, zelfs wanneer je in een aircoruimte zit, het blijft zweten met dat harde werken.

 Waar en waarvan wordt de CBreeze geproduceerd? De CBreeze  wordt in de Verenigde Staten geproduceerd, dus geen kinderarbeid en wordt van een speciaal naar duurzaamheid geselecteerd nylon gemaakt.

 Kan ik de ergometer nog steeds net zo opbergen als nu? Ja, het neemt werkelijk geen ruimte in dus je kunt hem net zo opbergen als nu.

 Werkt de CBreeze ook op het model A of B? Het huidige model werkt alleen op model B, C, D. (BBreeze)

 Veranderd de CBreeze mijn weerstand? Ja, je roeit wat lichter dus je moet je schuif iets omhoog schuiven. Om de precieze weerstand te bepalen, moet je voor je de CBreeze  bevestigd de knoppen OK en REST indrukken en naar een paar halen zie je bij drag (rechtsonder op display) een getal staan (hoe hoger hoe zwaarder). Na de bevestiging van de CBreeze  doe je hetzelfde tot je dezelfde  gewenste waarde bereikt hebt.

 Ik heb besteld maar heb geen bevestiging van PayPal gekregen, wat is er gebeurd? PayPal zendt u en mij meteen een bevestiging en ik zelf doe dat ook nog eens. Wanneer geen van deze twee gebeuren kan het zijn dat de cookies niet geschikt voor uw browser zijn. U kunt ook contact opnemen met mij voor een betaling in Nederland.


E Mail me wanneer u vragen heeft, ook in het Nederlands.

Copyright ? 2002  PS Sport, All Rights Reserved

*Disclaimer: PS Sport is not affiliated with Concept2 Inc., "Concept 2 Indoor Rower"  is Trademarked and  the Property of Concept2, Inc.